slide1 slide2
slide1 slide2
slide1 slide2

Aktív szabadidő

Az iskolapadból kiszabadulva a szabadidejük aktív és hasznos eltöltésére buzdítjuk a fiatalokat. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a programjainkon keresztül, melyek a testmozgás, művelődés és társas szórakozás elemeit ötvözik, valamint segítik a természet megismerését közvetlen élményeken keresztül. Fontos, hogy kialakuljon egy pozitív viszonyulás a gyerekekben a természet értékeihez és azok védelme érdekében.
A környezetnevelési oktatás elmélyítésére a legjobb iskolarendszeren kívüli tanulás szervezési forma az erdei iskola.
A gyerekek a szabadidejük aktív és hasznos eltöltésének módját, illetve a közösséghez tartozás, közösségben élés fontosságát pedig a legkönnyebben és legörömtelibb módon a nyári táborokban tanulhatják meg.

Kalandtábor

Mi az erdei iskola?

A tanulók több napot töltenek le az iskolájuktól eltérő helyszínen, a természet közelében. A program a helyi adottságokra épül. A terepen végzett tevékenység kiemelkedő nevelési feladata a  környezettel harmonikus, egészséges életvezetési képességek és a közösségi tevékenységekhez kötődő környezet- illetve társadalomtudat fejlesztése.Miért jó a nyári tábor?

A gyerekek alig várják, hogy a suli véget érjen és elkezdődjön a VAKÁCIÓ, a szülőknek viszont ez állandó megoldandó probléma. A táborban a gyerekeknek lehetősége nyílik résztvenni olyan programokon, amelyek egyrészt izgalmasak és felszabadítóak, másrészt felejthetetlen közösségi élményt és örök emléket adnak.


Erdei Iskola

Programkínálatunk:

Faluséta, Szalajka-völgyi túra, Íjászkodás, Éjszakai túra, bátorságpróba, Tanösvény a Millennuimi kilátóba

Bővebben

Nyári Tábor

Programkínálatunk:

Szalajka-völgyi túra, Élőcsocsó, Szumó, Íjászkodás, Éjszakai túra, bátorságpróba, Játékos csapatépítő, Lézerharc

Bővebben

Kirándulás

Programkínálatunk:

Éjszakai túra, bátorságpróba, Szalajka-völgyi túra, Íjászat, Lézercsata

 

Bővebben